Média

Kiderült, mikor tér vissza A Fal az RTL Klubra

A Fal
A Fal

Az RTL Klub ma hivatalosan is bejelentette, hogy február 5-től, minden hétköznap 19:05-tól látható lesz A Fal című vetélkedő, melynek műsorvezetője továbbra is Sebestyén Balázs lesz.

Magyarországon elsőként tavaly mutatta be az RTL Klub az Endemoltól megvásárolt The Wall című, számos országban, többek között az Egyesült Államokban, Franciaországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Németországban már nagy sikert elért formátumot. A bemutatóra sajátos módon került sor. Mivel az RTL tudomására jutott, hogy a TV2 is kísértetiesen hasonló műsorra készül A Piramis címmel, ezért hogy elébe vágjanak a klónműsornak, az első két részt A Falból az RTL a tervezettnél előbb leforgatta Milánóban, hogy világossá váljon, kié az eredeti formátum, illetve ki másol kit. Az új részek A Falból viszont már idehaza készülnek. A Fal és A Piramis díszletei rendkívül magasak, ezért mindkét csatorna számára gondot okozott a helyszínválasztás, így fordulhat elő az, hogy a 24.hu információi szerint A Fal hazai részeit ugyanabban a fóti stúdióépületben veszik fel, ahol a TV2-n látható A Piramis első szériáját is rögzítették.

A TV2 tényleg megcsinálta az RTL Klub vetélkedőjét Stohl Andrással
Lement az első adás A Piramisból, ami majdnem ugyanolyan, mint az RTL Klub verziója. De megérte ennyit küzdeni a labdás vetélkedőért?

A Fal című műsorban két fős csapatok játszanak, a megnyerhető összeg 100 millió forint.

Az RTL Klub mai közleménye érdekességként említi, hogy az amerikai műsorformátum egyik producere és gyártója meglepő módon nem a televíziós szakmából ismert, hanem az NBA világából, ő a legendás kosárlabdázó LeBron James.

A február egyébként erőteljesen a vetélkedőkről szól majd. Az első sikereken felbuzdulva megállás nélkül folytatja Stohl Andrással A Piramist a TV2 egy újabb adag szériával, és visszatér az Áll az alku is Gundel Takács Gáborral.  Hamarosan érkezik ezenkívül egy Bezár a Bazár című vetélkedő is.

A Piramis gameshow díszlete
Hemzseg a hibáktól A Piramis
A TV2-n futó gameshow játékosai milliókat veszíthetnek a rengeteg trehányul összerakott kvízkérdés miatt. Mutatunk pár érdekes példát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik