Média

Megállás nélkül megy tovább a Piramis

A Piramis gameshow díszlete
A Piramis gameshow díszlete

A TV2 hétfőn bejelentette, hogy február 12-től lesznek láthatók a Piramis című vetélkedő következő, második etapjának részei. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Piramis két évada között nem lesz szünet, leállás nélkül megy tovább a műsor, amelynek jelenleg első szériája látható hétköznap esténként.

A csatorna közölte azt is, hogy több ezren jelentkeztek játékosnak a hatalmas nyeremények reményében.

A nézettségi eredményeket és a nézői visszajelzéseket látva egyértelmű volt, hogy folytatjuk A Piramist. A január elején közzétett felhívásunkra minden képzeletet felülmúló számú jelentkezés érkezett. A TV2 történetében még nem volt példa arra, hogy ennyien akarjanak bekerülni egy vetélkedőbe. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel szünet nélkül, azaz már február 12-től képernyőre tűzzük a játék második évadát, ami ismét rendkívüli izgalmakat tartogat.

– nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Vicces időjárás-jelentés
Vicces időjárás-jelentés öt hazai tévécsatornán
A VIASAT3, a VIASAT6, az AXN, a Sony Movie Channel és Sony Max is naponta többször sugározni fogja mától az új formátumot, amelyben humoristák stand up jelenetekben számolnak be arról, kell-e másnap havat lapátolni.

A csatorna témával kapcsolatos közleménye felidézte: idén január 1. és január 14. között a teljes (4+) lakosság körében a legnézettebb napi szórakoztató műsor volt a Nielsen Közönségmérés adatai alapján.  A TV2 szerint a sikert a nagy megnyerhető nyeremények és a műsorbeli drámák mellett Stohl András műsorvezető személyének köszönhetik.

A TV2-n látható Piramis nem kis háborút indított el tavaly a csatorna és az RTL Klub között. Miután ugyanis az RTL Klub értesült róla, hogy a Sebestyén Balázs vezette, a Fal című vetélkedőjére kísértetiesen hasonló műsorral készül a TV2, az RTL, hogy elébe menjen az eseményeknek, inkább előre legyártatta külföldön és leadott két részt a Falból, csak hogy mindenki előtt világos legyen, ki másol kit. Egyébként várhatóan a Fal következő részeire sem kell már nagyon sokáig várni, bár az RTL Klub egyelőre nem közölte hivatalosan, mikortól. Azt viszont éppen ma árulta el az RTL Klub, hogy februártól érkezik A mi kis falunk című, saját gyártású sorozatának második évada.

A TV2 tényleg megcsinálta az RTL Klub vetélkedőjét Stohl Andrással
Lement az első adás A Piramisból, ami majdnem ugyanolyan, mint az RTL Klub verziója. De megérte ennyit küzdeni a labdás vetélkedőért?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik