Média

Visszaadja az Eurosportot és a Discovery-t az Invitel

Eurosport
Eurosport

Közel egy éve, hogy kiderült, hogy kiveszi kínálatából az Eurosport sportcsatornát, illetve valamennyi, a Discovery Networks médiavállalathoz tartozó tévécsatornát, például a Discovery Channelt az Invitel műsorterjesztő részlege. (Akkoriban kezdték el terjeszteni Andy Vajna TV2 csoportjának akkoriban indult új csatornáit, valamint a Viacomhoz tartozó RTL Spike-ot.)

Most viszont úgy tűnik, visszaadják azt, amit tavaly elvettek. A szolgáltató bejelentése alapján ugyanis november 1-jétől elérhető lesz az invitelesek számára a Discovery Networks négy legnépszerűbb csatornája. A két cég közötti megállapodásnak köszönhetően a következő hónaptól az Invitel IPTV és digitális kábeltévé platformjain a Családi és Családi HD csomagokba is bekerül az Eurosport 1, az Eurosport 2, a Discovery Channel és a TLC.

Dirk Gerkens vezérigazgató a TV2 Csoport tavaszi műsorait bemutató tájékoztatón a budapesti High Note Sky bárban 2017. február 8-án. A vezérigazgató szerint "hamarosan, valamikor az idei évben" behozhatják a kereskedelmi célcsoportban meglévő hátrányukat az RTL Magyarországgal szemben. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
TV2-vezér: Nem vagyok dermatológus
Dirk Gerkens ezzel védekezik egy interjúban, ahol szóba került, miért engedtek adásba a Tényekben egy pánikkeltő anyagot, amelyben a naptej használatáról beszélték volna le a nézőket.

A bővítésnek az ismeretterjesztő és a kaland-reality műsorok nézői mellett a sportrajongók örülhetnek a legjobban, hiszen a szolgáltató kínálatában mostantól a Magyarországon elérhető összes jelentős sportcsatornát megtalálják.

A szolgáltató azt is bejelentette, hogy az Eurosport 1 HD és az Eurosport 2 HD csatornák is megtalálhatók lesznek a távközlési cég kínálatában, vagyis nagy felbontásban is nézhetők lesznek az említett sportcsatornák, de ezek csak 2018. január elsejétől.

Eközben egyébként új romantikus tévécsatornát kapnak a UPC Direct ügyfelei, és hamarosan indul a Viasat World Epic Drama is.

televizio(960x640)(3).jpg (televízió, tévézés, )
Törlik a kedvenc csatornáját és felmondaná a hűségidőt? Gyorsan felejtse el!
Azt is felejtse el, hogy magának válogathatja össze a csatornákat. Megmutatjuk, miért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik