Kultúra

Idén érkezik a Squid Game második évada

YOUNGKYU PARK / Netflix / AFP
YOUNGKYU PARK / Netflix / AFP
Épül tovább a Squid Game univerzum.

A Netflix kedden jelentette be, hogy visszatér a képernyőkre a nálunk Nyerd meg az életed néven futó koreai drámasorozat, 2024-ben várható a második évad – írta meg a Variety.

A Hvang Donghjok által írt és rendezett sorozat hatalmasat ment 2021-ben: nem csak közönségkedvenc és a Netflix legsikeresebb sorozata lett, de 14 Emmy- és három Golden Globe-jelölést is begyűjtött. Ezután persze igyekeztek minden bőrt lehúzni az életüket egy rakás pénzért kockáztató versenyzők történetéről, készült belőle valóságshow, kínai koppintás, videojáték, és Mr.Beast-féle youtube-os verzió is.

Bár eredetileg egy évadosra tervezték, ezek után az sem volt meglepő fordulat, mikor bejelentették, hogy lesz második évad (Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója egészen pontosan úgy fogalmazott, „A Squid Game univerzum még épp csak elkezdődött”), azt azonban eddig nem lehetett tudni, mikorra tervezi ennek bemutatóját a streaming-szolgáltató.

A Squid Game-ért kevésbé rajongók sem maradnak folytatások nélkül: jön A diplomata második, a Bridgerton család harmadik és az Emily Párizsban negyedik évada, és folytatódik a Love is Blind (Vakszerelem) is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik