Élet-Stílus

Újabb részletek derültek ki a Bridgerton harmadik évadáról

Netflix
Netflix
A Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlan mesélt a forgatásról.

A napokban jelentek meg az első hivatalos fotók a Bridgerton soron következő évadáról, ami Penelope és Colin szerelmi viszonyának kibontakozásáról szól majd.

Nicola Coughlan (aki Penelopét alakítja a sorozatban) a minap az Entertainment Tonightnak árult el néhány új részletet a harmadik évaddal kapcsolatban.

Folyton azt mondom: az első évad a szenvedélyről szólt, a második a vágyakozásról, a harmadik pedig a romantikáról. Annyira romantikus

— mondta a portálnak a színésznő, aki arról is beszélt az interjúban, hogy félelmetes volt megcsókolnia a Colint alakító Luke Newtont.

Luke-kal elolvastuk a könyveket az első évad elején, és viccesnek találtuk. Úgy voltunk vele, hogy »képzeld el, ha majd csókolóznunk kell, és ezt vagy azt csinálnunk«. Aztán jött a harmadik évad, és azt gondoltuk: ó, istenem, hiszen ő a barátom. Meg kell csókolnom a barátomat.

Coughlan hozzátette, sok olyan dolog került bele a forgatókönyvbe a regényekből, amiket a rajongók elvárnak, így bőven lehet számítani pikáns jelenetekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik