Kultúra

Reviczky Gábor az Üvegtigris Gabenjeként árulja a házát TikTokon

MTI / Cseke Csilla
MTI / Cseke Csilla
„Szevasz, Lalikám!”

Nem úgy hirdeti az eladásra kínált házát Reviczky Gábor:, ahogy azt az egyszerű földi halandók szokták – hirdetéssel –: a népszerűsítés érdekében egy rövid videó erejéig ismét az Üvegtigris-filmekből ismert karaktere, Gaben bőrébe bújt. A videóban a színész a háza udvarán ücsörög, felbont egy sört, majd felhívja Lalit, akit a filmekben Rudolf Péter alakított.

Na ide figyelj, Lalikám, van itt egy ház, amit meg kéne nézned, meg kéne venned

– mondja a videóban Reviczky.

A Blikk szerint a színész családjának otthonát 159 millió forintért árulják, ezért egy 276 négyzetméteres, háromszintes házat kap a vevő, amelyet a színész lakberendező partnere rendezett be. A telken található egy medence és egy szakemberek által kialakított édenkert is.

@eladomazotthonom.com Eladó Gaben – őőő, izé a Reviczky család – otthona! Ő is az Eladomazotthonom.com – ot választotta 🙂 Légy gyors, érj oda Lali előtt! A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát 😉 Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel 👌 Ha te is eladnád az otthonod, akkor feleljtsd el az ingatlanosokat, a stresszt, és bízd az Eladomazotthonom.com – ra! Átlátható, statisztikákkal alátámasztott, prémium szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb árat fogod kapni az otthonodért! #Gaben #üvegtigris #reviczkygábor #reviczky #eladomazotthonom #addelingatlanosnélkül #eladásingatlanosnélkül #ingatlan #Ráckeve #ház #eladóház #medence #medencésház #Lali #property #Duna #Dunapart #horgászat #horgászatazéletünk #horgászatalegjobb #peca #eladóház #eladóingatlan #kandalló #családiház #otthon #lakberendezés #lakberendező ♬ Funk It Up – Official Sound Studio

Ajánlott videó

Olvasói sztorik