Kultúra

A rajongók azt követelik, a Marvel hozza vissza az életbe Vasembert

Marvel Studios
Marvel Studios

Óriásplakáton kérik a rajongók a Marvelt, hogy hozzák vissza az életbe Tony Starkot, azaz Vasembert – szúrta ki az IGN. A plakát felbukkanásának alighanem köze lehet ahhoz, hogy épp mostanában van a második évfordulója annak, hogy bemutatták a Bosszúállók: Végjátékot, amelyben Tony Stark története megrendítő, de katartikus lezárást kapott.

A plakát Los Angelesben áll, és jellegéből fakadóan szűkszavú, így például nyilván nem fejti ki, hogy mégis miféle visszatérésre gondolnak, nekünk mindenesetre a Dallas Bobbyja jut leginkább eszünkbe.

A kommentelők persze meglehetősen megosztottak a plakát kapcsán, sokan kiemelik, hogy a Vasembert épp elég filmben láttuk már, ráadásul a Marvel moziuniverzuma közben olyan irányba indult el, amelybe ez az ötlet nem is igazán férne bele. Robert Downey Jr. is világossá tette korábbi interjúiban, hogy ő békében vált el Tony Starktól, és különben is sokkal jobban érdekli, merre megy tovább a Marvel. Tony Stark egyébként érthetően fontos a rajongóknak, hisz annak idején 2008-ban gyakorlatilag vele, a Vasember első részével kezdődött el az a több mint tíz éves periódus, melyben a Marvel moziuniverzumának első három szakasza közel két tucat filmmel elmesélte a Bosszúállók és a Végtelen Kövek történetét. Robert Downey Jr. most teljesen más univerzumban mozog: épp a Sherlock Holmes harmadik részét készíti elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik