Kultúra

Egy tízéves kislány legyőzte dobcsatában a Foo Fighters frontemberét

Dave Grohl némi áthallással azt mondta, az embernek néha be kell ismernie, ha veszített.

Dave Grohl, a Nirvana egykori dobosa, a Foo Fighters frontembere és a rockzene egyik közmondásos jófeje beismerte kudarcát abban a dobcsatában, amibe tízéves rajongójával, bizonyos Nandi Bushell-lel kezdett. Nandi hónapokkal ezelőtt hívta ki egy csatára az ötvenegy éves zenészt, aki most beismerte, hogy a kislány jobb nála.

Néha egyszerűen csak el kell fogadnod, hogy legyőztek

– mondta a történtekről Grohl Stephen Colbert késő esti show-jában.

Olyan volt ez, mint amikor az iskola rosszfiúja beszól, hogy találkozunk a játszótéren iskola után. Minden egyes alkalommal, amikor Nandi feltette ezeket a videókat a közösségi médiába, arra gondoltam, úristen, már megint szét fogja rúgni a seggemet. És így is történt újra és újra

– idézte fel. Elmondta azt is, hogy a csata úgy kezdődött, hogy kapott egy linket, amely a kislány Instagram oldalára vezetett, és az az erős, amivel dobolt, teljesen elvarázsolta. Nandi álma az volt, hogy egyszer együtt dobolhasson Taylor Hawkinsszal és a Foo Fightersszel, Grohl-t pedig augusztusban hívta ki dobolni.

Grohl beleállt a dologba, és mostanra eldőlt, hogy a kislány jobb nála. Nandivel azóta online találkoztak is, közös dalt terveznek, és Grohl meg is hívta a kislányt, hogy a Foo Fighters következő angliai fellépésén doboljon velük a színpadon.

Kiemelt kép: Youtube / Nandi Bushell

Ajánlott videó

Olvasói sztorik