Kultúra

Van egy jó hírünk a Tiger King rajongóinak: jön egy új epizód

A Netflix csütörtökön olyan bejelentést tett, mely alighanem több millió rajongónak okozott örömet: a Tiger King, a streaming-szolgáltató aktuális közönségkedvence, a Joe Exotic néven ismert tigristenyészőt és néhány hasonló nagymacska-mániás amerikait bemutató dokusorozat hamarosan kap egy új epizódot. Egészen pontosan egy after-show jellegű plusz tartalomról van szó, melyet Joe McHale vezet majd, és amely vasárnap érkezik a Netflixre. Az epizód annak nézett utána, hogy a dokuban felvonult szereplőknek hol tart most az élete.

Megszólal majd Exotic exférje, John FInlay, egyik beosztottja, a sorozatban is sokat látott Saff, Rick Kirkman, aki Exotic valóságshow-ját készítette, Jeff Lowe és neje, akik átvették Exotictől az állatkertjét. Csak épp a két legfontosabb szereplő nem fog megjelenni: maga Exotic és ősellensége, Carole Baskin. Mindkettejükről tudunk azért: Exotic nemrég bejelentkezett a börtönből, és közölte, lezárta a Baskin-sagát, Baskin pedig honlapjára posztolt közleményben jelezte, egyáltalán nem tetszik neki, ahogy a show-ban őt ábrázolták. Nem vagyunk meglepve, az egyébként briliáns sorozat nemigen fest jó képet senkiről.

Megöltem a férjem, és megetettem a tigrisekkel? Ugyan már, micsoda képtelenség
Ugyan a Trumpra zavarba ejtően emlékeztető Joe Exotic tűnik a főszereplőnek, de a Netflix dokusorozatának minden szereplője percről percre bizarrabb történetet tár elénk, és a legdöbbenetesebb az, hogy mindez valóban megtörtént.

A Nielsen szerdán közölte, hogy az Eric Goode és Rebecca Chaiklin rendezte Tiger King a Netflix valaha volt legnépszerűbb tartalmainak egyike, tíz nap alatt több mitn 34 millióan látták, megelőzve ezzel a Stranger Things második évadját.

Kiemelt kép: Netflix

Ajánlott videó

Olvasói sztorik