Kultúra

A Predatorok egymást sem kímélik az új mozijukban

Ebből ad ízelítőt a sci-fi akciófilm első filmklipje, amelyben összetűzésbe kerül a két földönkívüli.

Már csak napok kérdése és megérkezik a mozikba a Predator-franchise új felvonása: a Predator – A ragadozó (The Predator), amelyből a hosszabb-rövidebb előzetesek után mára megjelent az első hosszabb részlet a filmből. A jelenetben azt láthatjuk, amint a főszereplők közül többek szeme láttára felbukkan és valószínűleg a korábbi kedvcsinálókban inkább csak sejtetett továbbfejlesztett Predator, majd miután a hagyományos fajtársa rálő, viszonzásul megfogja és jól egy autóhoz vágja a másikat.

A főbb szerepeket Thomas Jane (Háborgó mélység, A köd), Yvonne Strahovski (Dexter, A szolgálólány meséje), Boyd Holbrook (Éjszakai hajsza, Logan – Farkas), Olivia Munn (Híradósok, X-Men: Apokalipszis), Alfie Allen (John Wick, Trónok harca), Sterling K. Brown (Rólunk szól, American Crime Story), Keegan-Michael Key (Kamuzsaruk, Holnapolisz), Jacob Tremblay (A szoba, Az igazi csoda) és Edward James Olmos (Szárnyas fejvadász, Csillagközi romboló) játsszák a produkcióban.

A színészből lett rendező és forgatókönyvíró Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3) által írt és levezényelt sci-fi akciófilm három nap múlva csütörtökön, szeptember 13-én fog a mozikba kerülni.

Kiemelt kép: 20th Century Fox

Ajánlott videó

Olvasói sztorik