Kultúra

A Predator nem kegyelmez az új mozija szinkronos előzetesében

Itt a trailer magyar változata, amiből az is kiderül, idehaza milyen címen fog futni a film.

Nyolc évvel az Antal Nimród rendezésében készült Ragadozók után idén fog mozikba kerülni a galaktikus hobbivadász lények új sci-fi akciófilmje, a színész, rendező és forgatókönyvíró Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3) által írt és levezényelt The Predator, amelynek május közepén jelent meg az első előzetese. A trailernek azóta elkészült és nemrég megjelent a lent látható szinkronos változata.

A színészként a franchiset beindító 1987-es Ragadozóban is játszó (és abban Hawkinst alakító) Black produkciójának cselekménye egyelőre kuszának tűnik, mindenesetre az már korábban kiderült, hogy az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett alapfilm direkt folytatása lesz. Ez állítólag azt jelenti, hogy az 1990-es Ragadozó 2 és a 2010-es Ragadozók eseményeit is teljesen figyelmen kívül fogja hagyni.

A főbb szerepeket Thomas Jane (Háborgó mélység, A köd), Yvonne Strahovski (Dexter, A szolgálólány meséje), Boyd Holbrook (Éjszakai hajsza, Logan – Farkas), Olivia Munn (Híradósok, X-Men: Apokalipszis), Alfie Allen (John Wick, Trónok harca), Sterling K. Brown (Rólunk szól, American Crime Story), Keegan-Michael Key (Kamuzsaruk, Holnapolisz), Jacob Tremblay (A szoba, Az igazi csoda) és Edward James Olmos (Szárnyas fejvadász, Csillagközi romboló) játsszák a produkcióban.

A magyarul a Predator – A ragadozó címet kapó alkotás szeptember 13-én fog a hazai mozikba kerülni.

Kiemelt kép: 20th Century Fox

Ajánlott videó

Olvasói sztorik