Kultúra

Szexuális zaklatás miatt vágtak ki egy szereplőt a Predatorból

A Predator – A ragadozó című film vörös szőnyeges bemutatóján sem a rendező, Shane Black, sem a főszereplő, Olivia Munn nem adott kötelező interjúkat, mivel tudták, hogy a produkció mellékes – írja a Variety. Mindenkit az érdekel, hogy mit tudtak az egyik szereplő, Steven Wilder Striegel múltjáról, akit korábban szexuális bűnözőként regisztráltak. A színészt 2010-ben találták bűnösnek, amiért felmerült a gyanú, hogy egy 14 éves lányt próbált szexuális kapcsolatra rávenni az interneten keresztül. A történtekre Munn hívta fel a stúdió figyelmét, akik ezután kivágták Steven Wilder Striegel egyetlen jelenetét, amiben éppen a színésznőt pofozta fel. A produkció a közleményük alapján korábban nem tudott a szexuális zaklatásról.

A rendező, Shane Black szintén egy közleményben kért elnézést. Black egyébként többször is dolgozott már együtt Striegellel a Vasember 3-ban és a Rendes fickókban.

A reggeli hírek után világos, hogy egy barátom félrevezetett. Szentül hittem, hogy igazat mond, mikor az ügy körülményeiről beszélt, hittem, hogy mindenkinek jár egy második esély. Néha azonban rájössz, hogy ezt nem mindenki érdemli meg. Óriásit csalódtam magamban, mikor megtudtam Steve Striegel ítéletének részleteit. Elnézést kérek mindenkitől, akit nem vontam be a döntésbe.

Annak ellenére, hogy Olivia Munn kihagyta a vörös szőnyeges interjúkat, végigcsinálja a sajtókörutat. Twitteren fogalmazta meg, hogy köti a szerződése, és a közönség egy jó filmet nézhet, amin rengeteget dolgozott a stáb. Nálunk szeptember 13-tól vetítik a mozik a horrort.

Kiemelt kép: Fórum Hungary

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik