Kultúra

Brutalitásból nem lesz hiány az új Predator-moziban

Itt a sci-fi akciófilm eddigi leghosszabb és legvéresebb előzetese.

Nyolc évvel az Antal Nimród rendezésében készült Ragadozók után idén kerül a mozikba a színészből lett rendező és forgatókönyvíró Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3) által írt és levezényelt Predator – A ragadozó (The Predator), amelynek mára megjelent a harmadik, egyben utolsó előzetese.

Az 1987-es Ragadozó új folytatásaként közelgő produkció arról fog szólni, hogy a Földön (ismét) lezuhan a galaktikus hobbivadászok egyik hajója, amelyre rátalál az amerikai hadsereg. A hajó utasát begyűjtik és egy titkos támaszponton tanulmányozni kezdik, csakhogy idővel magához tér és kiszabadul, melynek következményeként halomra öli az őt piszkáló emberállományt. A földönkívülivel végül néhány őrült különc katona veszi fel a kesztyűt, akiknek (a számunkra jól ismert) bestia mellett egy nála nagyobb és erősebb Predatorral, illetve az újszerű Predator-kutyákkal is meg kell majd küzdeniük.

A főbb szerepeket Thomas Jane (Háborgó mélység, A köd), Yvonne Strahovski (Dexter, A szolgálólány meséje), Boyd Holbrook (Éjszakai hajsza, Logan – Farkas), Olivia Munn (Híradósok, X-Men: Apokalipszis), Alfie Allen (John Wick, Trónok harca), Sterling K. Brown (Rólunk szól, American Crime Story), Keegan-Michael Key (Kamuzsaruk, Holnapolisz), Jacob Tremblay (A szoba, Az igazi csoda) és Edward James Olmos (Szárnyas fejvadász, Csillagközi romboló) játsszák a produkcióban.

A film egy nappal az amerikai bemutató előtt: szeptember 13-én fog a hazai mozikba kerülni.

Kiemelt kép: 20th Century Fox

Ajánlott videó

Olvasói sztorik