Kultúra

Linda Hamilton újra eljátssza Sarah Connort, itt vannak az első képek

Az új Terminátor-mozi forgatásáról, amely a napokban vette kezdetét.

Még az ősszel jelentette be James Cameron, hogy miután visszaszerezte a franchise jogait, bizonyos fokig rebootolja a Terminátor-szériát, oly módon, hogy az új évezredben készült halálosztós mozikat figyelmen kívül hagyva az 1991-es Terminátor 2 – Az ítélet napja eseményei után folytatja a szériát.

A Cameron produceri bábáskodásával és a 2016-os Deadpoolt levezénylő Tim Miller rendezésében készülő reboot egy új trilógia első része lesz és a közelmúltban már a premierdátumát is kitűzték, mi több: az is kiderült, hogy az Egyesült Királyság, Spanyolország és Mexikó mellett Budapesten forgatják.

Kiderült, mikor terminátorozhat Budapesten Schwarzenegger
Az akciósztár árulta el egy interjúban, mikor forgatják a részben nálunk készülő Terminátor 6-ot.

A Collider számolt be róla, hogy a több hónapos előkészületeket követően a héten elkezdték forgatni az egyelőre csak Terminátor 6-ként emlegetett produkciót, amelynek munkálatai első körben Madridban zajlanak. A helyszínről már meg is jelentek a Twitteren az első képek, amelyek leleplezik, hogyan fog kinézni a filmben a legendássá vált Sarah Connorként 27 év után visszatérő Linda Hamilton.

https://twitter.com/ThemysciraBound/status/1009653241284517888

Ahogyan azt az utolsó két Twitter-poszt is mutatja, a 61 éves Hamilton mellett a fotósoknak már Mackenzie Davist is sikerült lencsevégre kapniuk a forgatáson. A Mentőexpedícióból és a Szárnyas Fejvadász 2049-ből is ismerős 31 éves színésznő állítólag az új főszereplőt játssza.

A Terminátor 6 forgatókönyvét Cameron közreműködésével a Sötét Lovag-trilógia és Az acélember szkriptjeit is társíró David S. Goyer, a Fekete-fehér, igen, nemet jegyző Justin Rhodes és az egy évadot megélt Terminátor – Sarah Connor krónikái sorozaton is dolgozó Josh Friedman írja. Az alapján, amit eddig Cameron és Miller elhintett a sztoriról, a Terminátor 6 központi figurája egy (feltehetően Mackenzie Davis által megformált) fiatal nő lesz, aki fontos szerepet játszik majd az Ellenállásban.

A már kitűzött bemutató szerint a Terminátor 6 2019. július 26-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Megvan, hogy ki lesz az új Terminátor a készülő filmben
Merthogy hiába játszik Schwarzenegger is a Terminátor 6-ban, az igazi halálosztót nem ő fogja alakítani.
Kiemelt kép: Carolco Pictures/Pacific Western

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik