Kultúra

Magyarul még ütősebb a Szupercella 2 előzetese

Nem véletlenül, hiszen ismét Gáti Oszkár hangján szólal meg a Ray Breslin szerepében visszatérő Sylvester Stallone.

Tavaly óta tudjuk, hogy nem is egy, hanem egymás után forgatva két folyatás készül Sylvester Stallone Szupercella (Escape Plan) című 2013-as akciómozijához, amelynek a Szupercella 2: Hades (Escape Plan 2: Hades) első sequelféléje idén nyáron fog a mozikba kerülni. Az alapfilm másik nagyágyúját, Arnold Schwarzeneggert már nélkülöző produkciónak májusban jelent meg az első előzetese, amelynek a filmet idehaza forgalmazó Big Bang Media jóvoltából mára elkészült a szinkronos változata.

A sztori szerint évekkel azután, hogy a biztonsági szakértő Ray Breslin (Stallone) kiverekedte magát a Sírkő nevű szuperbörtönből az új elit csapatával azon dolgozik, hogy ártatlan embereket szabadítson ki veszélyes helyzetekből. Amikor megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut a Hades nevű létesítménybe hurcolták, ahol a fogvatartottak állatként küzdenek egymással nap mint nap, Breslin és csapata minden megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.

A Dave Bautista (A galaxis őrzői-filmek, 007 Spectre), Curtis „50 Cent” Jackson (Szupercella, A kém), Jaime King (Pearl Harbor, Sin City) és Titus Welliver (Tolvajok város, Az Argo-akció) mellékszereplésével közeleg az akciófilm, amelyet Steven C. Miller (Mentőakció, Marauders) rendezett.

A Szupercella 2: Hades nagyjából másfél hét múlva: június 28-án fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Leomus Pictures/Lionsgate

Ajánlott videó

Olvasói sztorik