Kultúra

Jöhet a Rambo ötödik része Sylvester Stallonéval

Két évvel ezelőtt Sylvester Stallone még azt nyilatkozta, hogy bármennyire is szeretné, nem fog összejönni a szuperkatona folytatása. Ehhez képest a Deadline úgy tudja, hogy már fejlesztik a Rambo 5-öt, és még az is elképzelhető, hogy Stallone rendezi. Utóbbira a lap nem lát sok esélyt, de a lényeg, hogy a színész visszatér Rambo szerepébe. Avi Lerner, az Expendables – A feláldozhatók-sorozat producere Cannes-ban próbálja majd eladni a filmtervet, és akár ősszel már forgatnának is.

Az újabb Rambo-sztori elsőre egy Trump-pozitív történetnek tűnik. Elrabolják Rambo egy barátjának a lányát, aki az amerikai-mexikói határnál dolgozott egy farmon. Rambo Mexikó legveszélyesebb kartelljeivel szemben találja magát, és egymaga küzd majd meg a nagyon rossz fiúkkal.

A franchise még 1982-ben indult a First Blood című filmmel, és legutóbb 2008-ban keltették életre John Rambót. Akkor Stallone ült a rendezői székbe, és többek között ő is írta a forgatókönyvet. A színész jelenleg a Creed második részét forgatja.

Kiemelt kép: Europress / Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik