Kultúra

Készül az új Rocky-film, Stallone már videókat is posztolt a forgatásról

Az Instagramon tett közzé két videót is az akciósztár, aki már a Creed: Apollo fia folytatásán dolgozik.

Július óta tudjuk, hogy folytatást kap a 2016-os Creed: Apollo fia című Rocky-spinoff, amelynek második részét végül mégsem Sylvester Stallone, hanem a nem túl ismert fiatal filmes, Steven Caple Jr. rendezi.

A produkciónak nemrégiben kezdődött a forgatása, amelyről immár a közösségi médiában az utóbbi időben egyre aktívabb Sly is bejelentkezett, egymás után két Instagram-videóval. Az elsőben még csupán a munkálatok szüneteiben a pihenőhelyeként funkcionáló lakókocsiját mutatja meg, a másodikban azonban már egy ringben járkál, miközben a háttérben a stábtagok közül is többen láthatóvá válnak.

Stallone videóit megelőzően már érkezett néhány kép (és egy amatőr videó) is a Creed 2 Philadelphiában zajló munkálatairól, amelyeken máris feltűnt a produkció nagy visszatérője, Dolph Lundgren. A svéd akciósztár a filmben azt az orosz Ivan Dragót játssza el újra, akit anno az 1984-es Rocky IV-ben alakított.

A Creed 2 szereplőgárdáját Stallone és Lundgren mellett az Apollo Creed fiát, Adonist ismét megformáló Michael B. Jordan, továbbá Tessa Thompson (Bianca) és Florian Munteanu (Vitor Drago fia) alkotja.

A Stallone forgatókönyvéből készülő sportfilm november 21-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Dolph Lundgren újra Rocky-filmet forgat, itt vannak az első képek
A színész a Creed 2-ben formálja meg ismét azt az Ivan Dragót, akit anno a Rocky IV-ben játszott.
Kiemelt kép: Metro-Goldwyn-Mayer/Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik