Kultúra

Al Pacino is benne lesz Tarantino Manson-filmjében

Először fog együtt dolgozni a színészlegenda a rendezővel.

Alig számoltunk be róla, hogy nyolc új évvel bővült Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) című új filmjének már eddig is bivalyerős szereplőgárdája, a The Hollywood Reporter szállította a hírt, hogy már itt is az újabb nagy húzás a filmestől és (a gyártó Sonytól):

az Oscar-díjas Al Pacino is aláírt a produkcióra, amelyben egy Marvin Shwarz nevű hollywoodi színészügynököt fog alakítani.A 78 éves színészlegendával már 15 tagúvá vált a sztártársulat, amelyben a főszerepeket a szintén Oscar-díjas Leonardo DiCaprio, továbbá Brad Pitt és Margot Robbie játsszák.

A rövid szinopszis szerint DiCaprio egy régi tévés westernsztár, Rick Dalton szerepét játssza, a dublőre, Cliff Booth figuráját pedig Brad Pitt alakítja. Mindketten a talpon maradásért küzdenek, mivel Hollywood lassan elfelejti őket. De Dalton szomszédságában egy igazi híresség lakik: Sharon Tate (Robbie).

Fantasztikus szereplőgárdával készül Tarantino új filmje
Újabb nagyágyúk csatlakoztak Leonardo DiCaprióhoz, Brad Pitthez és Margot Robbie-hoz.

A Manson-gyilkosságokról szóló, Hollywoodban játszódó produkcióban Damian Lewis Steve McQueent alakítja, Luke Perry lesz Scotty Lancer, Emile Hirsch Jay Sebing fodrász, Dakota Fanning pedig Lynette “Squeaky” Fromme, a Manson család tagjaként jelenik meg a filmvásznon.

A Tarantino által rá jellemzően nem csak rendezett, de írt és producerált Volt egyszer egy Hollywood a LaBianca-gyilkosságok és Tate meggyilkolásának 50. évfordulóján fog debütálni az amerikai mozikban.

Al Pacino az HBO-féle Paterno című legutóbbi filmjében nyújtott alakításáért elismerő kritikákat kapott, legközelebb Martin Scorsese The Irishman című új gengszterfilmjében láthatja majd a közönség.

Al Pacinót is utoléri a zaklatási botrány
Az HBO-féle Paterno című életrajzi drámában, amelynek itt az első előzetese.
Kiemelt kép: Getty Images for Turner/ Stefanie Keenan

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik