Kultúra

A Bosszúállók 3 lesz az eddigi leghosszabb Marvel-film

A játékideje mellett az is kiderült, hogy a szereplők közül kik láthatóak a legtöbbet a szuperhősmoziban.

Még egy kicsit több, mint egy hónap és mozikba kerül a Marvel és a stúdiót futtató Walt Disney idei szuperprodukciója: a Bosszúállók: Végtelen háború, amelyről hosszas hallgatás után nemrégiben elkezdtek szivárogni az új infók, mi több: csütörtökön megérkezett a régóta vált második előzetese is.

Kitör a háború a Bosszúállók 3 új előzetesében
Megjelent a Bosszúállók: Végtelen háború második trailere, amelyben valósággal elszabadul a pokol.

A jelenleg már az utómunkálatokat taposó filmmel kapcsolatban most a Fandango szállított újabb híreket, miután interjút készítettek a produkciót rendező Anthony és Joe Russóval. Az új filmről és a Marvel univerzumépítéséről beszélgetve a testvérek felfedték, hogy az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Polgárháború után a harmadik szuperhősfilmjük lesz egyben az eddigi leghosszabb Marvel-mozi, ugyanis

156 perces, azaz több mint két és félórás a Bosszúállók: Végtelen háború játékideje.Ez azt jelenti, hogy 9 percet ver az eddigi leghosszabb Mavel-film címmel büszkélkedő Polgárháborúra.

Valahol magától értetődik, hogy az összes szuperhőst egy filmben felvonultató blockbuster nem lehet rövid, ugyanakkor sokakban felmerülhet a kérdés, hogy a több tucat karakter közül ki rendelkezik a legnagyobb játékidővel a filmben. Russóék is megkapták ezt a kérdést, mire érdekes válasszal szolgáltak: gyakorlatilag mint a film főszereplőjét, Thanost (Josh Brolin) láthatjuk majd a legtöbbet a két és félóra alatt. A jól ismert hősök közül pedig Thornak (Chris Hemsworth) van a legnagyobb szerepe a filmben.

A szuperhősök közül Thor játssza a főszerepet? Fotó: Marvel Studios

A Jim Starlin által írt 1991-es Végtelen hatalom című kultikus Marvel-történeten alapuló Végtelen háború forgatókönyvét az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Polgárháború sztoriját is közösen kidolgozó Christopher MarkusStephen McFeely duó írta. A film április 26-án fog a magyar mozikba kerülni.

Vasember brutális páncélt újít a Bosszúállók 3-ban, itt az első kép
Már a Hulkzúzó sem volt gyenge, de ez a gúnya még keményebbnek tűnik.
Kiemelt kép: Entertainment Weekly/Marvel Studios

Ajánlott videó

Olvasói sztorik