Kultúra

Vasember brutális páncélt újít a Bosszúállók 3-ban, itt az első kép

Már a Hulkzúzó sem volt gyenge, de ez a gúnya még keményebbnek tűnik.

Jelenleg már az utómunkálatokat tapossa a Marvel (és a Disney) idei legnagyobb szuperprodukciójaként közelgő Bosszúállók: Végtelen háború, amely világszerte április végén fog a mozikba kerülni.

Az előzetesével történelmet író szuperhősmozi háza tájáról régóta nem érkezett sem új infó, sem új kedvcsináló, így aztán már időszerű volt, hogy megjelenjen valami olyasmi, mint az az Entertainment Weekly által közzétett kép, amely Vasember vadiúj páncélját leplezi le. A szárnyszerű új elemeket is felvonultató harci ruházatban természetesen Robert Downey Jr. látható a magazin címlapfotóját.

Fotó: Entertainment Weekly/Marvel Studios/Marco Grob

Ez még nem minden, merthogy az Entertainment Weekly a vasemberessel együtt 15 alternatív címlapot leplezett le, melyeken a Marvel többi szuperhőse látható. Íme a címlapokat röviden bemutató videó:

Mint ismert, a Marvel-féle univerzumépítés fordulópontjaként közelgő Végtelen háborúban találkozni fog egymással minden szuperhős, hogy közös erővel felvegyék a harcot a méretes és kegyetlen Thanosszal (Josh Brolin), aki azért érkezik a Földre, hogy megkaparintsa a hatalom végtelen ékköveit.

Az Amerika Kapitány: A tél katonáját és a Polgárháborút is közösen jegyző Anthony Russo és Joe Russo rendezésében készülő Bosszúállók: Végtelen háború április 26-án fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Marvel Studios

Ajánlott videó

Olvasói sztorik