Kultúra

Kitör a háború a Bosszúállók 3 új előzetesében

Megjelent a Bosszúállók: Végtelen háború második trailere, amelyben valósággal elszabadul a pokol.

Nem sokkal több, mint egy hónap és mozikba kerül a Marvel idei szuperprodukciója: a Bosszúállók: Végtelen háború, amely eddig csupán egy előzetest kapott, azt is még novemberben. Időszerű volt tehát, hogy jöjjön a második trailer, amely ma megérkezett és a várakozásoknak megfelelően elképesztő lett.

A 2008 óta folyó Marvel-féle univerzumépítés csúcspontjaként közelgő Végtelen háborúban találkozni fog egymással minden szuperhős, hogy közös erővel felvegyék a harcot a méretes és kegyetlen Thanosszal (Josh Brolin), aki azért érkezik a Földre, hogy megkaparintsa a hatalom végtelen ékköveit. A már futólag több filmben is feltűnt Thanos főgonosszá avanzsálása mellett a produkció érdekessége az lesz, hogy immár a Marvel összes szuperhőse, így a földiek mellett A galaxis őrzői is szerepet kapnak benne.

A Jim Starlin által írt 1991-es Végtelen hatalom című kultikus Marvel-történeten alapuló Végtelen háború forgatókönyvét az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Polgárháború sztoriját is közösen kidolgozó Christopher MarkusStephen McFeely duó írta. Az említett Amerika Kapitány-filmeket is közösen jegyző Anthony Russo és Joe Russo rendezésében készülő film április 26-án fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Marvel Studios

Ajánlott videó

Olvasói sztorik