Kultúra

Elképesztő rekordot döntött a Bosszúállók 3 előzetese

A trailer nézettsége még az AZ teaserének történelmi csúcsát is túlszárnyalta.

A rajongók már jó ideje követelték, mígnem aztán két nappal ezelőtt teljesült a kívánságuk és a Marvel a világhálóra szabadította a Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) első előzetesét.

Egy nappal a trailer szabadon eresztését követően a Marvel bejelentette (via Entertainment Weekly), hogy

az első 24 órában nem kevesebb, mint 230 milliószor játszották le a Youtube-on, a Facebookon és a Twitteren, ezzel pedig 33 milliót vert az új rekordot áprilisban beállító AZ teaser trailerére.

A Marvel-féle univerzumépítés non plus ultrájaként közelgő Bosszúállók: Végtelen háborúban végre találkozni fog egymással minden szuperhős, hogy közös erővel felvegyék a harcot a rettenetes Thanosszal (Josh Brolin), aki azért érkezik a Földre, hogy megkaparintsa a hatalom végtelen ékköveit.

A Jim Starlin képregényíró által írt 1991-es Végtelen hatalom című kultikus Marvel-történeten alapuló Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvét az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Polgárháború sztoriját is közösen kidolgozó Christopher MarkusStephen McFeely duó írta. A produkciót az említett Amerika Kapitány-mozikat is közösen jegyző Anthony Russo és Joe Russo rendezi.

A Bosszúállók 3 egy héttel az amerikai bemutató előtt: április 26-án fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Marvel Studios

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik