Kultúra

Brad Pitt is játszik Tarantino új filmjében, aminek már címe is van

Eldőlt, hogy Leonardo DiCaprio oldalán Pitt fogja játszani a produkció másik főszerepét.

Azt követően, hogy Leonardo DiCaprio januárban leszerződött Quentin Tarantino következő projektje: az 1969 munkacímű produkció főszerepére, mára eldőlt, hogy a filmesnek Brad Pittet is sikerült megnyernie, azaz mind a két színésszel újra együtt fog dolgozni – jelenti a Deadline.

Eldőlt: DiCaprio játszik Tarantino következő filmjében
És már az is megvan, hogy a színész kit fog megformálni az 1969 munkacímű alkotásban.

A rendezővel korábban a Becstelen brigantykat készítő Pitt leszerződése mellett az is kiderült, hogy

Tarantino a Once Upon A Time in Hollywood címet adta a hamarosan forgó kilencedik filmjének.A Harvey Weinstein szexuális zaklatási botránya nyomán csődbe menő The Weinstein Company helyett utóbb a Sony Pictures égisze alatt készülő 1969-nek már a bemutatóját is kitűzték.

A Sony által már közzétett rövid szinopszis szerint a produkció a hírhedt Tate-gyilkosságok idején fog játszódni, jóllehet a cselekmény középpontjában nem Charles Manson és nem is Sharon Tate fog állni:

1969 nyara, Los Angeles. Egy népszerű westernsorozattal valaha sikeres tévészínész, Rick Dalton (DiCaprio) elhatározza, hogy filmsztár akar lenni, ezért a kaszkadőre és legjobb haverja, Cliff Booth (Pitt) segítségével megkísérli meghódítani az álomgyárat. Csakhogy Rick nem tudja, a számításait keresztülhúzhatja az, hogy a híres Sharon Tate lakik a szomszédságában.

Sharon Tate szerepére továbbra is Margot Robbie Tarantino első számú kiszemeltje, azaz amennyiben a színésznő is rábólint a felkérésre, úgy A Wall Street farkasa után ismét együtt játszhat majd DiCaprióval.

A Once Upon A Time in Hollywood már fixen 2019. augusztus 9-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Tarantino ezt a döntését bánja legjobban az életben
Ő vette rá Uma Thurmant, hogy üljön be abba a kocsiba, ami végül fának csapódott.
Kiemelt kép: Getty Images/Kevin Winter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik