Kultúra

Lesz Jurassic World 3 és már az is megvan, mikor érkezik

Még mozikba sem került a második rész, de a stúdió már kitűzte a harmadik bemutatóját.

2015-ben az év egyik legnagyobb kasszasikerévé vált a világszerte 1,67 milliárd dollárt termelő Jurassic World, melynek folytatását még abban az évben be is jelentette a Universal Pictures stúdió.

Az utóbb a Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) címet kapó sequel már az utómunkálatokat tapossa és habár néhány hónapot még várni kell rá, a stúdió vezetése annyira biztos a dolgában, hogy már ki is tűzték a harmadik rész premierdátumát – jelenti a The Hollywood Reporter.

Ennek értelmében a Jurassic World 3 2021. június 11-én fog debütálni az amerikai mozikban.Az összesítésben a hatodik dinós moziként készülő harmadik rész alkotóiról első körben annyi derült ki, hogy a forgatókönyvet a Jurassic Worldöt író-rendező és az idei új részt is társíró Colin Trevorrow fogja kidolgozni az ugyancsak idén mozikba kerülő Tűzgyűrű: Lűzadást is író Emily Carmichaellel közösen.

Mindeközben a közelgő Jurassic World 2-ről már az előzetesekből kiderült, hogy az új trilógia két főhőse, Owen Grady (Chris Pratt) és Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) egy csapat élén felkerekedik majd, hogy visszatérjenek a dinoszauruszok uralma alá kerül  bizonyos szigetre, ahol egy vulkán készül kitörni. Csakhogy miközben Gradyék felmérik a terepet és a dinókkal barátkoznak a tűzhányó működésbe lép, plusz egy új mutánsdinó is az életükre tör.

Sosem látott mutánsdinóval paráztat az új Jurassic World-trailer
Chris Pratt pedig hol a kedvenc Velociraptorjával, hol a T-Rexszel kerül már-már intim közelségbe.

Pratt és Howard mellett a Jurassic Park-mozikból Ian Malcolm szerepében Jeff Goldblum, illetve a Dr. Henry Wu karakterét immár harmadjára eljátszó BD Wong lesznek a Bukott Birodalom ismerős arcai. Az új mellékszereplőket James Cromwell, Toby Jones, Geraldine Chaplin, Ted Levine és Rafe Spall alakítják.

A Juan Antonio Bayona rendezésében közelgő kalandfilm június 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Universal Pictures

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik