Kultúra

Chris Pratt raptorbébivel barátkozik a Jurassic World 2 első képsorain

Nettó cukiság a jövőre mozikba kerülő dínós film első kedvcsinálója.

Már két éve tudjuk, hogy az elképesztő sikere nyomán jön a Jurassic World folytatása, amelyről utoljára a nyáron érkezett hír, mikor is a gyártó Universal Pictures bejelentette, hogy a címe hivatalosan nem Jurassic World 2, hanem Jurassic World: Fallen Kingdom (Jurassic World: Bukott birodalom) lesz.

A jövő nyáron mozikba kerülő sequel azóta már az utómunkálatokat tapossa, így lassan számíthatunk is az első előzetesre, amelyből előbb még egy nagyon rövid ízelítő érkezett. A filmet produceráló és a forgatókönyvet társíró Colin Trevorrow tette közzé a Twitteren a produkcióból származó első képsorokat, melyeken az Owen Grady szerepében visszatérő Chris Pratt egy bébi velociraptort cirógat.

Bukott birodalom cselekménye továbbra sem ismert, ám a szereplőgárdája már publikus: Pratt mellett már az előző filmből Bryce Dallas Howard, illetve a Jurassic Parkból Ian Malcolm szerepében Jeff Goldblum és a Dr. Henry Wu karakterét harmadjára is eljátszó BD Wong visszatérése is garantált. Az új mellékszereplőket James Cromwell, Toby Jones, Geraldine Chaplin, Ted Levine és Rafe Spall alakítják.

A Juan Antonio Bayona rendezte film 2018. június 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Universal Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik