Kultúra

Sosem látott mutánsdinóval paráztat az új Jurassic World-trailer

Chris Pratt pedig hol a kedvenc Velociraptorjával, hol a T-Rexszel kerül már-már intim közelségbe.

Ha már egyszer Super Bowl-hétvége, akkor a Universal Pictures idei szuperprodukciója, a Jurassic World: Bukott birodalom sem maradhatott új kedvcsináló nélkül, ezért kiadták a dinós mozi második trailerét. Ebből a sötét hangulatú előzetesből kiderül, hogy az előző film Indominus Rexe után a folytatásban ismét egy korábban még sosem látott, mesterségesen kitenyésztett őshüllőt ismerhetünk majd meg.

Ahogyan azt már korábban megtudhattuk, a Jurassic World 2-ben Owen Grady (Chris Pratt) és Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) egy csapat élén felkerekedik, hogy visszatérjenek a dinoszauruszok uralma alá kerül  bizonyos szigetre, ahol egy vulkán készül kitörni. Miközben Pratték Gradyék felmérik a terepet és a dinókkal barátkoznak a tűzhányó működésbe is lép és felgyorsulnak az események, hiszen már nem csak az őslények, hanem a mentőcsapat tagjainak élete is veszélybe kerül.

A 2015-ben bemutatott és óriási kasszasikerré vált Jurassic Worldből visszatérő Pratt és Howard mellett a Jurassic Park-mozikból Ian Malcolm szerepében Jeff Goldblum, illetve a Dr. Henry Wu karakterét immár harmadjára eljátszó BD Wong lesznek a Bukott Birodalom ismerős arcai. Az új mellékszereplőket James Cromwell, Toby Jones, Geraldine Chaplin, Ted Levine és Rafe Spall alakítják.

A Juan Antonio Bayona rendezésében közelgő kalandfilm június 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik