Kultúra

Az élet utat tör a Jurassic World 2 magyar trailerében

Itt a Bukott birodalom első előzetesének szinkronizált változata, melyben el is hangzik a dinós filmek szállóigéje.

A Universal-féle már-már példátlan beharangozását követően magyar idő szerint péntek éjjel felkerült a világhálóra a Jurassic World: Bukott birodalom első előzetese, amelyet már szinkronosan is nézhetünk.

Ahogyan az a trailerből kiderül, a Jurassic World 2 -benaz előző filmben megismert Owen Grady (Chris Pratt) és Claire Dearing (Bryce Dallas Howard)egy csapat élén felkerekedik, hogy visszatérjenek a dinoszauruszok uralma alá kerül  bizonyos szigetre, ahol egy vulkán készül kitörni. Miközben Pratték Gradyék felmérik a terepet és a dinókkal barátkoznak a tűzhányó működésbe is lép és felgyorsulnak az események, hiszen már nem csak az őslények, hanem a mentőcsapat tagjainak élete is veszélybe kerül.

A 2015-ben bemutatott és óriási kasszasikerré vált Jurassic Worldből visszatérő Pratt és Howard mellett a Jurassic Park-mozikból Ian Malcolm szerepében Jeff Goldblum, illetve a Dr. Henry Wu karakterét immár harmadjára eljátszó BD Wong lesznek a Bukott Birodalom ismerős arcai. Az új mellékszereplőket James Cromwell, Toby Jones, Geraldine Chaplin, Ted Levine és Rafe Spall alakítják.

A Juan Antonio Bayona rendezésében készülő film 2018. június 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Universal Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik