Kultúra

A visszatérő Dr. Malcolm is beköszön a Jurassic World 2 új kisfilmjében

A Bukott birodalom munkálataiból ad ízelítőt a videó, amelyben Jeff Goldblum karaktere is felbukkan.

Már csak egy nap és szabadon engedi a Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) első előzetesét a Universal Pictures, amely példátlan promóciós hadjárattal vezeti fel a trailert.

Már napok óta egymás után érkeznek a beharangozó videók, melyek sorát a rövid teaserek után immár a lent látható werkvideó bővíti. A közel háromperces kisfilm a forgatási munkálatokba nyújt betekintést, de magából a produkcióból is új pillanatokat kapunk, köztük egy olyannal, amelyben a ma már klasszikus Jurassic Park-mozikból a nagy Dr. Ian Malcolm szerepében visszatérő Jeff Goldblum is felbukkan.

Bukott birodalom cselekménye továbbra is ismeretlen cselekményű Jurassic World 2 szereplőgárdáját Goldblum mellett az előző filmből visszatérő Chris Pratt (Owen Grady) és Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), illetve a Dr. Henry Wu karakterét immár harmadjára eljátszó BD Wong is visszatér. Az új mellékszereplőket James Cromwell, Toby Jones, Geraldine Chaplin, Ted Levine és Rafe Spall alakítják.

A Juan Antonio Bayona rendezésében készülő film 2018. június 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Universal Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik