Kultúra

Megszakítjuk adásunkat: végre találkozik az összes Marvel szuperhős

Itt a Bosszúállók: Végtelen háború első hivatalos trailere, melyben már gyakorlatilag tényleg mindenki ott van, aki számít.

Megkímélném az olvasót a Bosszúállók-univerzumának részletes ismertetésétől, hogy ki kivel van, honnan jött, merre tart, miért fontos, egyrészt, mert ezt a témát már többször alaposan körbejártuk.

Avengers (Array)
Kik azok a Bosszúállók?
A képregényhősök minket ellepő cunamijában sokan már azt sem tudják, mit is néznek, ezért rendet vágunk az univerzumok és maszkok között.

Másrészt, mert bármit, amit tudtunk, vagy sejteni véltünk, azt ha felül nem is írja, de mindenképpen módosítja a Marvel azon munkálkodása, hogy a látszólag egymástól független hősöket szépen egy kalap alá – avagy univerzumba – gereblyézze. Harmadrészt pedig azért, mert minderre semmi szükség ahhoz, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború című harmadik Bosszúállók-filmet megértsük. A Marvel ugyanis, ha valamihez, ahhoz nagyon ért, hogy különösebb előismeret nélkül is követhetővé tegye mozijait.

Így az, hogy a klasszikusan ismert alap Bosszúálló-gruppot immár Pókember és további hősök is kiegészítik, különösebb gondot nem fog okozni a film érthetőségében, aki mégis ettől tart, a jövő áprilisi 26-i premierig bőven lesz ideje megnézni akár az összes filmet, miből az egyes hősök krédóba kerülését és eddigi viselt dolgait megismerhetjük. A Végtelen háborúban ugyanis tényleg mindenki ott lesz, aki számít, és összeér, ami összetartozik. Hogy mennyire, az a most érkezett első hivatalos előzetesből is kiderül, Thanos végre saját talpával érinti bolygónk földjét, és még a Galaxis őrzői is befutnak, remélhetőleg nagyjából olyan hirtelenséggel, mint a Gyűrűk Urában a mindig legjobbkor érkező madarak. Íme, a trailer.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik