Kultúra

Mókás fotón bandázik a többi bosszúállóval Robert Downey Jr.

A képet a Vasembert alakító színész osztotta meg a Bosszúállók 3 forgatásáról.

Január óta zajlik a hivatalosan a Avengers: Infinity War címet viselő Bosszúállók 3 forgatása, melynek helyszínéről Chris Hemsworth videója után most újabb jópofa tartalom jelent meg a világhálón.

Chris Hemsworth megmutatja, hogyan intézi el a szuperhősöket a Bosszúállók 3 forgatásán
Amennyire leleplező erejű, annyira mulatságos a Thort játszó színész videója.

A Robert Downey Jr. által megosztott fotón ő, Benedict Cumberbatch (Dr. Strange), Mark Ruffalo (Bruce Banner) és Benedict Wong (Wong) láthatóak, amint éppen együtt lógnak a munkálatok egyik szünetében.

A filmben a fenti kvartett mellett Chris Evans (Amerika Kapitány), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Sebastian Stan (A Tél Katonája), Tom Holland (Pókember), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Paul Bettany (Vízió) és Chadwick Boseman (Fekete Párduc) fog szembeszállni a rettenetes Thanosszal (Josh Brolin).

Gigantikus csatajelenettel támad az új Bosszúállók
Több mint 30 Marvel-figura esik majd egymásnak.

A Jim Starlin képregényíró által írt 1991-es Végtelen hatalom című legendás Marvel-történeten alapuló Bosszúállók 3 forgatókönyvét az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Polgárháború sztoriját is együtt kidolgozó Christopher MarkusStephen McFeely duó írta. A produkciót az említett Amerika Kapitány-mozikat is jegyző Anthony és Joe Russo testvérek rendezik.

Az Avengers: Infinity War már fixen 2018. május 4-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik