Kultúra

Stephen King Krajcáros bohócának tizenegy másodperc is elég, hogy a frászt hozza rád

Jön az új trailer, de addig is kaptunk egy narancssárga pompomnyi teasert, ami épp eléggé ijesztő.

Stephen King talán legparásabb regénye, az AZ hamarosan vadiúj filmes feldolgozást kap, amint a héten kiderült, mindjárt kettőt. Az új filmben Krajcáros bohócot Bill Skarsgard alakítja majd, a gyerekszereplők közül a Stranger Things Mike Wheelerjeként feltűnt Finn Wolfhard a legismertebb, mellette Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Javier Botet, Jack Dylan Grazer és Jeremy Ray Taylor játszik majd a filmben, mely szeptember 7-én kerül a mozikba itthon.

Már megint 10 könyv, amit olvass el, mielőtt filmre vinnék
Minthogy Hollywood mást sem csinál, mint könyveket adaptál, lássuk, melyek azok, amelyekből érdemes felzárkózni, mielőtt hamarosan vászonra kerülnek.

A Comic Conon már mutattak néhány új jelenetet és egy új trailert is, ám ezek nem kerültek elérhetővé online, a csütörtökre (nálunk alighanem péntekre, az időeltolódás miatt) ígért új trailer alighanem ez lesz. A stúdió a promóció csimborasszójaként – ami beválik, az első trailer pl. rekordot döntött – a trailert is tease-elik, mutatjuk is.

https://twitter.com/ITMovieOfficial/status/889877936387407872

Stephen King műveinek filmes és tévés rehabilitációja épp gőzerővel zajlik, A köd tévésorozat-verziója már fut, A setét torony a jövő héten érkezik, de a közeljövőben szép sorjában érkezik még pár King-feldolgozás.

Mindennapi Stephen King-horrorunkat add meg nekünk
Hollywood épp újra felfedezi Stephen Kinget, csak idén három művének adaptációja érkezik – de azért lennének még ötleteink. Meg Hollywoodnak is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik