Kultúra

Félelmetes rejtekhelye lesz a Stephen King-féle AZ bohócának

Erről árulkodnak azok az új képek, amelyek a gonosz menedékét mutatják be.

Ősszel fog a mozikba kerülni Stephen King 1986-ban megjelent Az (It) című regényének új adaptációja, amely mostanáig már két előzetest is kapott. Ezek közül egyik hátborzongatóbb, mint a másik.

Ha az első AZ-trailertől berezeltél, ezt inkább meg se nézd
Új kedvcsinálót kapott a bohócos horror, amely egyre nagyobb eséllyel pályázik az év legparább mozija címre.

Habár nyilvánvalóan közeleg, a harmadik, végső trailerre még várnunk kell, ám addig is az Entertainment Weekly magazin jóvoltából most megjelent pár érdekes kép, melyek a horror gonoszának lakhelyét ábrázolják. A koncepciós rajzok mellett két fotón a bohóccal szembeszálló gyerekcsapatot is láthatjuk.

Entertanment Weekly
Entertanment Weekly
Entertanment Weekly
Entertanment Weekly
Entertanment Weekly
Entertanment Weekly

A jobbára csak “bohócos horrorként” emlegetett produkciót a Mama című alkotást író-rendező Andrés Muschietti dirigálja, míg a történet emblematikus gonoszát: a bohóc Pennywise szerepét az ifjú Bill Skarsgard fogja megformálja meg a filmben.

A Skarsgard mellett a Stranger Things Mike Wheelerjeként ismertté vált Finn Wolfhard, továbbá az egyébként nem túl ismert Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Javier Botet, Jack Dylan Grazer és Jeremy Ray Taylor alkotta szereplőgárdával készülő horror szeptember 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik