Csókolóztam már orosz fiúval, de nem mennék hozzá egyhez sem

Korábban a témában:

Katz Dávid nemrég Rigában járt. Az út könnyebben emészthető felét már feldolgozta egy videóban, most viszont kicsit nehezebb témának esik neki.

Oroszország, az orosz befolyásszerzés és a putyini rendszer hatása egész Kelet-Európát – benne Magyarországgal -fenyegeti, de sehol nem lehet ezt annyira érezni, mint a Baltikumban. A balti államokban nem csak Oroszország közvetlen közelsége éreztethet fenyegetést. Európával szemben van ugyanis egy speciális tulajdonságuk: a társadalom nagy része orosz, és nem lett, litván, vagy észt. Ezért például Lettországban komoly ellentétek vannak abból, hogyan élnek együtt a lettek és az oroszok.

Rigában a piacon is be lehet tépni
És elég kemény az alkohol. Lettországban jártunk.

Katz riporter az ellentéteknek a legtermészetesebb közegükben ment utána: a kocsmában. A videóból kiderül, mennyire beszélnek angolul a lettek, mit gondolnak az oroszokról, és mik az együttélés fő problémái.

A videót, mint már említettük, Katz Dávid készítette. 

Legfrissebb videók
Kiemelt videók
Image: 73907061, A FehÈrv·ri TÈglaipari Kft. ter¸letÈn j·rtunk, ahol megnÈzt¸k hogyan nınek nˆvÈnyek a felhaszn·lt szennyvÌziszapbÛl, illetve azt is l·thattuk, hogyan dolgozz·k fel nagy betongˆdrˆkben a szennyvÌz tisztÌt·s ut·n megmaradt anyagokat., Place: SzÈkesfehÈrv·r, Hungary, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.