Nagyvilág

Egy övvel verte halálra négyéves lányát egy férfi

A 29 éves amerikai apuka tettét „különlegesen brutális kegyetlenségként” jellemezte az ügyészség.

Emberölés vádjával indítottak eljárást egy 29 éves amerikai férfi ellen, aki egy övvel agyonverte négyéves kislányát, a Georgia államban található Decatour városában – jelentette a helyi sajtó. A helyi hatóságok közlése szerint Darrell A. Reynolds a rendőröknek elismerte, hogy megölte a lányát, miután a gyereket eszméletlen állapotban kórházba szállították.

Az esettel foglalkozó egyik rendőr jelentése szerint Reynolds „kínozta” a lányt, akinek testét a halottkémi vizsgálat eredményei szerint hegek és sebek borították. A kislány anyjának elmondása szerint a férfi az elmúlt két évben rendszeresen bántalmazta a gyereket, az arcán és testén ütlegelte, az övével csapkodta és rugdosta, miközben a földön feküdt. A halálos verés idején olyan sokszor ütötte meg az övvel, hogy már számolni sem tudta, hányszor csapott le rá.

A férfit akár életfogytig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik, ha bűnösnek találják az ellene felhozott vádakban. A kislány anyja ellen gyermek veszélyeztetése vádjával indítottak eljárást a gyerek halálával kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik