Nagyvilág

A végbelében csempészett töltött fegyvert a börtönbe

Derringer (pisztoly, derringer, )
Derringer (pisztoly, derringer, )

Az amerikai férfit csak megmotozták, és nem ment át fémdetektoron. Dicsekvése lett a veszte.

A 33 éves Mark Gregory Valadez nagyon büszkének érezte magát, amiért sikerült becsempészni egy piciny pisztolyt az oklahomai megyei börtönbe, amikor vasárnap egy szabálysértés miatt bezárták. Annyira büszke volt, hogy nem bírta magában tartani a titkot, és eldicsekedett tettével rabtársainak – írta a KFOR.

A férfi pechjére egyikük nem örült, hogy egy töltött fegyver van Valadeznél, és beárulta a férfit a börtönőröknél, akik hétfőn, 16 órával azután, hogy megérkezett a börtönbe, tüzetesen átvizsgálták, és meg is találták a végbelébe rejtett kis Derringert – közölte a Smoking Gun. A fegyverről ráadásul kiderült, hogy töltve volt egy éles tölténnyel.

A végbelében csempészte be ezt a kis Derringert az oklahomai börtönbe
Fotó: Oklahoma County Sheriff’s Office

A fegyver felfedezése után Valadezt kórházba szállították kezelésre, hiszen a végbelébe rejtett fegyver nem meglepően egészségügyi problémákat okozott nála. A férfi feje amiatt is fájhat, hogy ezek után már nem csak szabálysértéssel vádolják, hanem bűncselekménnyel, a börtönbe csempészett fegyver miatt.

A KFOR közlése szerint a börtönben közben elkezdték átnézni a biztonsági kamerák felvételeit, hogy megtalálják azt az őrt, aki nem küldte át Valadezt a fémdetektoron, hiszen az kötelező lett volna. A mostani eset jól mutatja, hogy miért nem lehet azt kihagyni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik