Nagyvilág

Végbelébe rejtette a lopott pénzt

dollar(210x140)(1).jpg (dollár, )
dollar(210x140)(1).jpg (dollár, )

Aztán nem tudta előszedni a barátjától ellopott ötven darab százdollárost, miután a férfi rájött, hova lett a pénze.

A pénzt csak egy kórházban sikerült kiszedni a 43 éves amerikai nő végbeléből, miután a mentők beszállították az akkor már erősen vérző nőt, aki még otthon egy vécékefe és húsfogók segítségével próbálta kiszedni a rejtekhelyről az ötezer dollárt – olvasható az esetről szóló rendőrségi jelentésben.

A nő az ötezer dollárt azután lopta el, hogy barátja, a Tennessee állam egyik pár száz fős településén élő Bobby Gulley jól látható helyen hagyta közös lakásukban, egy orvosi táskába rejtve. A férfi ugyanis sejtette, hogy barátnője lop tőle, és „csapdát állított fel”, azt várva, hogy a pénz majd el fog tűnni – közölte a helyi rendőrség.

Így is lett. Amikor a férfi az éjszaka közepén felébredt, látta, hogy Christie Black még ébren van, és az orvosi táska, amelyben a pénz mellett még gyógyszereket is hagyott, teljesen üres. Azonnal kérdőre vonta a nőt, aki először rosszul lett, és kihányta a lenyelt gyógyszereket, majd beismerte, hogy ellopta a pénzt, és az ötven darab százdollárost a végbelébe rejtette. Tettét azzal magyarázta, hogy attól tartott, a férfi ki akarja dobni a házból, és kellett neki a pénz.

A nő ellen ezer dollárnál nagyobb értékben elkövetett lopás miatt emelnek vádat – írta a Times-News.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik