Nagyvilág

Íjjal lőtt füvet a börtönbe

Füves nyíl (marihuána, nyílvessző, )
Füves nyíl (marihuána, nyílvessző, )

Amikor elfogták azt állította, hogy csak vadászott.

„Arra azonban nem tudott magyarázatot adni, hogy miért kellett egy zacskó marihuánát kötöznie a nyílra a mókusvadászathoz” – mondta el a Washington állambeli Whatcom megye seriffje a Bellingham Herald című lapnak. A rendőrök az otthonában fogták el a 36 éves David Wayne Jordant, akit a rendőrség egyik civil alkalmazottja látott a megyei börtönnél, ahogy egy nyilat lőtt be egy vadászíjjal az első emeleten lévő nyitott udvarra, ahol a rabok szoktak levegőzni és mozogni.

Nyílvesszővel csempészett volna marihuánát a börtönbe
Fotó: Whatcom County Sheriff’s Office

Illetve csak akarta az udvarra belőni. A helyi seriff elmondása szerint nem lett volna lehetetlen feladat oda betalálni, de Jordan célt tévesztett, és a marihuánával ellátott nyílvessző a tetőn landolt. A félresikerült lövés után a férfi elhajtott, de az egészet végignéző szemtanú felírta autója rendszámát, és a rendőrök könnyen meg tudták találni. Miután letartóztatták, Jordan azzal védekezett, hogy csak mókusra vadászott.

A rendőrség közlése szerint senki sem volt a börtön udvarán, amikor a férfi kilőtte a drogos nyílvesszőt, és nem tudják, hogy azt kinek szánták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik