Közélet

A nap legfontosabb hírei – 2020.07.18.

Müller Cecília enyhített két ország koronavírus-besorolásán, miközben rég volt ennyi új koronavírus-fertőzött Magyarországon, a Forma-1-es Magyar Nagydíj közreműködői körében is pozitív lett két teszt. Az időmérőt Lewis Hamilton nyerte pályacsúccsal.

Momentumosok egy éjszakai akcióban megjelölték Mészáros és Tiborcz balatoni érdekeltségeit, Józsefvárosban pedig Pikó Andrásék ellen tüntettek, a kerületet vezető képviselőcsoport szerint a Fidesz romákat buszoztatott fel vidékről az eseményre.

Megint kigyulladt egy francia katedrális, egy brit rendőr rátérdelt egy fekete férfi nyakára, és újabb kivégzést hajtottak végre az Egyesült Államokban.

Világszerte megbénultak a drogkartellek, a kábítószer drágul, a háborúk még véresebbek, évek múlva pedig mászhatatlanná válhat az Everest.

Hosszú interjút készítettünk a legértékesebb magyar focistával, Szoboszlai Dominikkal, írtunk az angol élvonalba visszatérő Leeds Unitedről, Tom Hanks új fimjéről, a Monarchia első pilótanőjének kalandos életéről, egy 24 törvénytelen gyereket nemző királyról, valamint feledésbe merült bizarr gyógymódokról is. Sőt még azt is megpróbáltuk tisztázni, lehetséges-e az időutazás.

A képen a Nyáregyházán rendezett Brutálfutás egyik részvevője látható. Fotó: MTI/Mónus Márton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik