Közélet

A nap legfontosabb hírei – 2017.12.01.

Robbanószerkezetet találtak egy német karácsonyi vásárban: a rendőrség hatástalanította a bombát.

300 ezres nyugdíjt szerezhetnek olyanok, akik nem is Magyarországon élnek: Olyan is van, aki az ukrajnai átlagosan 20 ezer forintos nyugdíj helyett 300 ezer forintot kap Magyarországon.

Ha tüntetnek, zuhan, ha sorosoznak, kilő a Fidesz: Az ország egy vastag hányadának bejön ez a sorosozás-migránsozás, de az oktatás szétverése felhúz minket.

Magyarországra jön Jean-Claude Juncker jobbkeze: Frans Timmermans, az Európai Bizottság második embere, a jogállamiság védelmezője Fekete-Győr András meghívására látogat hazánkba.

Orbán agyondicsérte Soros Györgyöt: „Én mindig is azt mondtam, Soros György személye másodlagos” – mondta Orbán. Ezzel együtt lehet élni, még örülhetnénk is neki, mert van egy sikeres magyar.

A TV2 visszavág az RTL Klubnak: A TV2 rendkívüli műsorváltozással reagál az RTL Klub rendkívüli műsorváltozására, tovább fokozódik a két kereskedelmi csatorna között eldurvult médiaháború.

Gyorsan szabaduljon meg ettől a bankjegytől: A régi 20 000 forintosok öt százaléka nem cserélődött még le.

Már nem Zánka mindenható ura a napi 110 ezerért nyaraló táborfőnök: csendben leváltották Hornyák Tibort az Erzsébet Táborok Kft. éléről.

Megérkezett Budapestre a lappföldi Mikulás: gyerekek fogadták Joulupukkit.

Morvai Krisztina: Politikai pályafutásom 2019-ben véget ér: Morvai megerősítette, hogy valóban ez lesz az utolsó ciklusa.

Hatvanmilliót ért 13 éve az a kikötőrész, amit idén nyolcmillióért adott el a BAHART: Balatonföldváron továbbra is komoly vitákat vált ki a tervezett kikötőbővítés, és a vitába az eddigi szereplők mellé bekapcsolódott a BAHART korábbi vezérigazgatója is.

Kiemelt kép: Europress / AFP PHOTO / dpa / Julian Stähle / Germany OUT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik