Közélet

A kormányszóvivő szerint a civil szervezetek koalícióra léptek a terroristákkal

Németh Szilárd kedden indította el a civil szervezetek ellen irányuló lavinát, mikor úgy fogalmazott, el kell takarítani őket innen, majd Hollik István KDNP-s képviselő azt nyilatkozta, a Fidesz azon dolgozik, hogy a szervezetek vezetőinek vagyonnyilatkozatot kelljen tennie.

Erre tett most rá egy lapáttal Kovács Zoltán kormányszóvivő, aki maga is Soros-ösztöndíjjal tanult.

Az ATV-nek pénteken elmondta, nemcsak Szerbiában, a Nyugat-balkáni útvonalon, hanem legutóbb a spanyol észak-afrikai enklávé kapcsán bebizonyosodott annak a gyanúja, hogy szervezetten küldenek több száz embert a kerítésre.

És itt kapcsolódott rá a civil szervezetekre, mikor a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy a Soros-féle álcivilek együttműködnek-e a terrorszervezetekkel.

Abszurd koalíció látszik kialakulni. Hogyan lehetséges az, hogy magukat emberjogvédő vagy civileknek nevezett emberek ezekkel a terrorista vagy embercsempész szervezetekkel akarva-akaratlanul cimborálnak vagy együttműködnek?

Kovács egyébként megérti Németh Szilárd indulatait, sőt, majdnem meg is sajnálta, mert néhány szervezet megpróbálja a civilséget kisajátítani magának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik