Közélet

Kövér Orbánról: mint malac a jégen

A házelnök mélyinterjút adott Bayer Zsoltnak. Ákos, nők, Telekom, multik. Minden volt, még menekültek is.

A két hatalmas elme már a Fidesz kongresszusán is egymásra talált, le is fotóztuk őket, ahogy Magyar Időkkel és véleményünk szerint rántott húsos szendviccsel a kézben kvaterkáznak. Íme:

Kép: Berecz Valter, 24.hu
Kép: Berecz Valter, 24.hu

Kövér akkor olyanokról beszélt, hogy:

Nem akarják a Soros-félék úgynevezett nyitott társadalmát, nem akarják a marihuána legalizálást sem, a férfi pedig maradjon férfi, a nő pedig nő. Ők tartsák magukat az önmegvalósítás legmagasabb fokához, unokákat szüljenek nekünk. Mármint nekik.

Ákos meg később olyanokról, hogy „a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.”

Felmondja

És itt ért össze az Echo TV-s interjú. Mélymagyar a címe, Bayer Zsolt vezeti, az év végi vendég a házelnök volt. Kövér állítja, hazánk legnagyobb problémája a népességfogyás, szerinte „cinkosság és lelkiismeretlenség úgy tenni, mintha nem ez lenne a legnagyobb bajunk”.

A szabadság pedig olyan szintre jutott, hogy ma már egy multi is felbonthatja szponzori szerződését egy énekessel, ha fel meri hívni a figyelmet a társadalmi problémákra. Bayer erre úgy kontrázott, hogy bejelentette, felmondja telekomos előfizetését és erre buzdította a Fidesz szavazóit is. A műsorvezető szerint ha a két és félmillió ember így tenne, csődbe menne a Telekom Magyarországon, ami nem lenne ellenére.

Kövér nem határolódott el a műsorvezetői kijelentéstől.

Idióták, gyávák

A házelnök szerint azért olyan a világ, amiben élünk, mert a multik mozgatják a szálakat.

A családok szétrohasztása, szétbomlasztása, a nemzetek felbomlasztása a multik érdeke. A hasznos idióták kezdenek többségbe jutni az európai elitben, a gyávákkal együtt kétharmados többségben vannak.

Ezért tűnhet úgy Kövér szerint, hogy „Orbán küzd, mint malac a jégen.” De jó látni szerinte, hogy a térség országai felzárkóznak hazánk mögé.

Próbatételek

Az európai menekültválsággal kapcsolatban Kövér kijelentette, már a legelső pillanattól kezdve alpári, aljas és tisztességtelen módon próbálták elgáncsolni a magyar megoldást. Szerinte ezt azért tették, nehogy követőkre találjon a hazai minta.

Azonban úgy látja, ma már egyre többen állnak melléjük. A további támadásokra, ahogy ő fogalmazott, „aljas, csendes, látszólag jogszerű próbatételekre”.

A teljes interjút itt nézheti meg, ha van hozzá kedve:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik