Élet-Stílus

Ákos azt mondja, tett már tisztába asszonyszerepeket

Ahhoz, hogy egy bombanőből értelmes asszony legyen, férfi kell – fejtegette korábban a popénekes-nőszakértő Ernyey Bélának.

Csodálatos barlangrajz került elő az internet bugyraiból: Kovács „Princípium” Ákos popénekes 15 évvel ezelőtt Ernyey „Leszbikus” Béla műsorában bocsátkozott fejtegetésbe a nőkről, a maga módján.

A bombanő buta, mert a szépség, az önmagával való foglalatoskodás és a szépséggel kapcsolatos férfiúi érdeklődés kivédése elette az idejét attól, hogy más is lehessen, mint bombanő. Lehet belőle értelmes asszony, mint ahogy minden nőből, leányból lehet, de, ez egy férfisoviniszta kijelentésnek tűnő kijelentés lesz, ehhez férfi kell, ez önmagától nem alakul ki

– mondta Ákos. Meg azt is, hogy

Én az asszonyokat szeretem, na most ez nem azt jelenti, hogy mind legyen férjes, hanem én azt szeretem, ha egy nő kész van és tisztában van magával. Hát ilyennel még nem találkoztam, de tisztába már tettem asszonyszerepeket, szóval az érdekel, hogy attól jó egy nő, – jó nő, hanyagolnám ezt a kifejezést -, mondjuk attól tetszik nekem egy nő, hogy van benne képesség a ragaszkodásra.

Sőt:

A bombanővel az ember rövid viszonyt, heves szexuális viszonyt folytat, aztán elfeledi a következő bombanőig. Feleségül nem szabad venni

– közölte a túlzott szerénységéről nem ismert popénekes, aki ezek szerint önmagával teljesen tisztában van, még ilyen hajjal is. (HVG.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik