Közélet

Nem UFO a celebkerítő

Az UFO együttes és segítő menedzsmentje maximálisan elismeri Varga Zsoltot, mint rappert, táncost és színpadi előadót. A kerítőket – úgy általában – elítélik.

Az együttes – hivatalos honlapján – közölte, hogy Varga Zsolt az elmúlt években és a zenekar visszatérése óta „hitelesen képviselte az UFO-életérzést, az állandó vidámságot, a felhőtlen szórakozást, amelyet az UFO-dalok nyújtottak a rajongóknak, az együttest kedvelő közönségnek”.

Az együttes és a menedzsment addig nem foglal állást, tesz felelőtlen nyilatkozatot, amíg Varga Zsolt ügyében nem lesz ítélet, de mélyen elítéli azokat az embereket, akik kerítéssel vagy hasonló tevékenységgel foglalkoznak. AZ UFO egy új frontemberrel továbbra is kiszolgálja a közönséget, a színpadon biztosítja a felhőtlen szórakozást a jól ismert dalokkal.

A Blikk szerint közben már nyolc lány vallott V. Zsolt ellen. Az UFO frontembere a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szerint egy olyan nemzetközi bandát irányított, amely nőket küldött Svájcba prostituáltnak.

Az NNI szerint a férfi úgy szervezte be a lányokat, hogy egy termék népszerűsítésére keresett fiatal nőket. Amikor személyesen találkozott velük, meggyőzte őket, vállalják el a külföldi prostitúciós munkát, mondván, így sokat kereshetnek. A férfi le is feküdt a kiválasztott lányokkal, hogy meggyőződjön a “képességeikről”.

Nem az UFO frontembere az egyetlen a hazai celebek közül, aki lányokkal kereskedett. Korábban a Hír24 írta meg elsőként, hogy lányokat, köztük kiskorúakat is szexmunkára közvetített a Miss Hungary atyja.

A testüket áruló egyetemista, főiskolás lányokról írt könyvet két fiatal újságíró. Egyikük a közrádióban a minap éppen a svájci kapcsolatot említette példaként. Azt mondta: egy fiatal lány, egy idő után Svájcba költözött, és „azóta sok millió forintot összegyűjtött”, az egyetemet, amelyre már nincs ideje, feladta – mesélte az újságíró.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik