Gazdaság

Jakab Péter ismét ledobta a parizereskifli-bombát, tejjel

Ismét étkezési szokásairól posztolt Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. Facebook-posztja szerint a menü ezúttal parizeres kifli volt tejjel. Jakab azon háborodott fel, hogy miután dinnyefogyasztása és málnaszedése kapcsán kitért az egyre inkább elszálló árakra, Szentesi Zöldi László kormányszimpatizáns publicista azt írta róla:

ha valaki tényleg beéri Piros Arany, parizer kombinációval, pedig – figyelem, most jön a lényeg! – megtehetné, hogy normális ételeket fogyaszt, az nem szerény és szegény, hanem primitív, igénytelen ember.

Jakab úgy látja: Szentesi Zöldi a zöldség-gyümölcs drágulásával nem tudott vitatkozni, ezért abba kötött bele, hogy ő országgyűlési képviselő létére parizert eszik Piros Arannyal. A jobbikos politikus szerint a publicista cikkében azt üzente neki, hogy menjen vissza tanítani, és ha még akkor is csak parizerre és Piros Aranyra futja, akkor majd a tehetségesebb keresztények segítenek rajta.

Hogy kikre gondolt, nem tudom, hisz nagyon sok tehetséges tanár kollégámnak a számlák és a hitel kifizetése mellett most is csak erre futja. És nem kapnak segítséget a miniszterelnöktől. Bár tény, ő se nem tehetséges – maximum a lopásban –, se nem keresztény. Azt viszont tudjuk, hogy mit gondolhat azokról, akik a nép kenyerét eszik: primitívek és igénytelenek. A jachton prostizó, drogozó, ereszen akrobatázó kőgazdag fideszesek meg akkor nyilván intelligensek és igényesek

– fogalmaz Jakab Péter, aki szerint ha ez a mérce, akkor köszöni, de marad a parizeres kiflinél. „Ma is az volt a reggeli, Piros Arany helyett most épp tejjel”, tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik