Döntetlen, sarokba szorítás, technikai KO – képeken a Sztárbox harmadik negyeddöntője

Vasárnap három férfi súlycsoportban rendeztek versenyeket a Sztárbox harmadik adásában. Könnyűsúlyban Varga Viktor és Dóra Béla csaptak össze egymással, nehézsúlyban Pulai Imre és Király Péter léptek ringbe, középsúlyban pedig Veréb Tamás és Törőcsik Dániel mutatták meg egymásnak és a nézőknek, mit tudnak. Galéria.
RTL - Az első mérkőzés Varga Viktoréké volt. Az énekes előzetesen a farkasok erejét hívta segítségül.
RTL - Ellenfele a színész Dóra Béla volt.
RTL - Nagyon vehemensen estek egymásnak, sokat „ölelkeztek”, a bírónak gyakran kellett szétszednie őket.
RTL - Olyannyira kiegyenlített volt a mérkőzés, hogy négy menet után a pontozás alapján döntetlen lett a párbaj. A Sztárbox szabályzata szerint ilyenkor a bíróknak meg kell jelölniük, hogy kit láttak győztesnek, így 2-1 arányban Varga Viktor jutott az elődöntőbe.
RTL - A meccseket ezúttal is több celeb a helyszínről izgulta végig.
RTL - Dóra Bélának több színésztársa gratulált, miután pontozással kikapott, valamint felesége is a helyszínen drukkolt neki.
RTL - Nehézsúlyban az 56 éves Pulai Imre olimpiai bajnok kenus volt az egyik fél.
A másik sarokban Király Péter, az Éjjel-Nappal Budapest egykori színésze volt.
RTL - Már az első két menetben megmutatkozott Pulai erőfölénye, Király Peti pedig hamar beszorult a sarokba.
RTL - A harmadik menetben a vezetőbíró úgy ítélte meg, hogy Király – akinek addigra már vérben úszott az arca – nem tudja folytatni a mérkőzést, így végül az olimpikon keze lendült a magasba, a meccs győzteseként.
RTL - Az est utolsó meccse résztvevőinek sokan szurkoltak. Törőcsik Dani táborát barátnője, Bíró Bea vezette, de jó barátja, Nádai Anikó is ott volt, valamint többen azok közül, akik a Nyerő Párosban szerepeltek együtt a tetoválóművésszel.
Veréb Tamás törött orral állt ki vasárnap este.
Törőcsik Dani magabiztosan vonult be.
RTL - A felkészülést mindketten nagyon komolyan vették. Az első pillanattól záporoztak a kimért ütések, de Törőcsik Dani idővel átvette az irányítást.
RTL - A harmadik menetben végül a tetoválóművész technikai KO-val győzött. ami azt jelenti: ő folytathatja a Sztárbox versenyét.
RTL - Törőcsik Dani párjával ünnepelte, hogy elődöntőbe jutott.