Ázsia Expressz: „Lábrángást kapok, ha meghallom a hangját” – Dietz Gusztáv beszólt Szuperák Barbarának

Az egykori MMA-harcos szavait hallva az énekesnő úgy fogalmazott, ő nem süllyed le ennyire.

Az Ázsia Expressz legutóbbi epizódjában feszült hangulatban telt a versenyzők közös vacsoraestje: Krausz Gábor és a Sáfrány Emese-Béres Anett-duó, illetve a Dietz-Laky-házaspár és Szuperák Barbaráék között is nézeteltérés alakult ki az asztal fölött.

A nap elején Szuperák Barbara és Jolly úgy döntöttek, Dietzéknek adják a nehezítést: párosuk egyik tagjának (Laky Zsuzsinak) egész nap egy békatalpat kellett viselnie, ami jócskán korlátozta a haladásukat – ezt pedig nem tűnt úgy, hogy elnézik Szuperákéknak.

Remélem, megyünk hajszázni. Én már várom, megmondom őszintén. Te viszont nem várod, hogy visszajöjjünk

jelentette ki Dietz Gusztáv, miután Szuperák Barbara arról érdeklődött a vacsoránál, hogyan viselte Laky a nehezítést.

Miután Ördög Nóra is megérkezett a helyszínre, rákérdezett a helyzetre. Laky elmondta, hogy nem megsértődött, inkább dühítette a békatalp-szituáció, mire férje közölte, ő is Szuperák Barbarának adta volna a nehezítést, ha az ő kezében lett volna a döntés.

Egész egyszerűen lábrángást kapok, ha meghallom a hangját. Így van. Nem a hangja, a habitusa, nem tudom helyén kezelni jól. Úgy érzem, hogy ő egy kicsit kilóg ebből az egész történetből. Én egyébként a Jollyval tök jól megvagyok, elvagyok. A Barbi egyelőre, akivel nem tudok mit kezdeni, én is neked adtam volna.

Az elhangzottakra Szuperák azzal reflektált az asztalnál, hogy ő nem süllyed le ennyire, nincs problémája a párral, és nem kötelező mindenkinek jóban lenni.

Gusztinak a beszólogatásaira inkább nem mondok semmit. Szerintem saját magát minősíti, hiszen én nem bántottam őt, senkit sem bántottam. Az, hogy neki nem tetszik az én habitusom… a való életben is engem valaki vagy nagyon szeret, vagy nagyon nem. Neki nem vagyok szimpatikus, hát Isten bocsássa meg, nagy dolog

– mondta későbbi miniinterjújában az énekesnő.

Kapcsolódó