Stohl András Till Attiláról: Ha fiatalok lennénk, tuti, hogy a legjobb barátok lennénk

Magánemberként nem szoktak találkozni.

Idén ősszel két műsorban is együtt látható a TV2 két műsorvezetője, Till Attila és Stohl András: a Sztárban sztár All Starsban és az Ázsia Expresszben, ahol csapattársakként veszik az akadályokat. Kapcsolatukról Stohl mesélt a hot! magazinnak, mely nyilatkozatát a Bors is közölte.

Az interjúban elmondta: mindig tisztelték egymás munkásságát és családjaik is jól kijönnek egymással, „azonban nem szoktunk külön találkozgatni” – tette hozzá.

Évek óta egy tévénél vagyunk, de mivel rengeteget dolgozunk, nem volt alkalmunk csak úgy összefutni, mivel sokat forgatunk, családunk van. Ha fiatalok lennénk, tuti, hogy a legjobb barátok lennénk. Jelenleg csak az életformánk miatt nem töltünk együtt időt. Ezt azonban teljesen megváltoztatta az Ázsia Expressz, mert itt hosszú ideig össze voltunk zárva.

A színész arról is beszélt, a kalandreality forgatása alatt rengeteget tanultak egymástól az élettel kapcsolatban.

Én nyomás alatt mindig iszonyatosan erősen győzni akarok, de Attila mellett megtanultam, hogy nem feltétlenül kell mindenáron akarni a győzelmet, mert anélkül is célba lehet érni. Nekem ilyen szempontból nagy tanítómesterem volt, mert Tillától megtanultam az elengedést.

Kapcsolódó