Élet-Stílus

A Kísértés: „A pici lány emlékét gyalázod minden nap” – Gergő nem akarja a villában látni a csábítót, aki néhai menyasszonyára emlékezteti

TV2
TV2
Cynthia elismerte, hogy nem tudja kezelni, hogy a férfi folyton az elhunyt szerelméhez hasonlítja őt.

Hullámzóan alakul Gergő és Cynthia kapcsolata A Kísértésben. Alig telt el 24 óra, mire a férfi már megcsalta párjátLindát, a lánnyal. Ráadásul az első randijukon elmondta a csábítónak, hogy úgy néz ki, mint élete legnagyobb szerelme, akire azóta is gyakran „pici lányként” hivatkozik. Menyasszonya öt éve, autóbalesetben hunyt el. Cynthia első hallásra nem hitte el ezt a sztorit. Azóta egyik percben jól elvannak egymással, a másikban vitáznak.

Hogy végleg lezárja Cynthiával a dolgokat, a legutóbbi, keddi részben Gergő arra kérte a többi fiút, hogy ha úgy alakul, a lányt szavazzák ki.

Belehalok mindennap abba, hogy a Cynthit nézem. Minden nap odarohannék hozzá, mintha ő az a lány lenne, de ő nem az a lány. Tök szar, mert nem nekem van ő kitalálva. Ez egy ilyen lehetetlen dolog, de ezt most be kell nyelni mindenkinek

mondta Gergő a riportszobában.

Miután este a fiúk villájában kigyulladt a megcsalást jelző, piros lámpa (Dorina és Zotya csókja után, de ezt ők nem tudhatták), Gergő azt mondta, elkezdett neki hiányozni a barátnője, és úgy érzi, „lehet, hogy elbaszta”.

Ez az a pont, amikor rájöttem, hogy Linda is egy csodálatos lány. Sosem fogok túllépni a pici lányon, és borzasztó beismerni, de Linda az a lány volt, aki ezt elfogadta és értette

– fejtette ki.

Cynthia szerette volna tisztázni a nézeteltérésüket, de nem járt sikerrel, és a többiek előtt kezdtek el vitatkozni. Gergő hazugsággal vádolta meg a lányt, aki szerint ő sokkal nagyobb hazug nála.

Letagadtad, hogy meghalt a menyasszonyom. Tudod, hogy mi voltál? Egy kibaszott álnok kígyó voltál. Ezt tudtad mondani, hogy hazudtam ebben? Nem érdemled meg, hogy úgy nézz ki, mint az a pici lány! Meg se érdemled… A kibaszott emlékét gyalázod minden nap azzal, hogy ilyen retek vagy. Ő egy rendes lány volt. Olyan szép lelke volt, amilyen neked sose lesz. Ez a véleményem

– fakadt ki Gergő, majd elvonult az asztaltól.

Cynthia kis idő múlva utánament, és újabb szóváltásuk során kimondta azt, ami minden bizonnyal sok tévénéző fejében megfordult már a párost látva:

Geri, öt napja ismerlek, én tényleg nem tudom ezt kezelni. Ember legyen a talpán, akihez odamész, azt mondod neki, hogy »úgy nézel ki, mint a halott barátnőm, aki meghalt egy autóbalesetben«, és ezt helyén tudja kezelni. Mert én tudom, hogy neked ez nehéz.

Gergő ekkor újra felemlegette, hogy Cynthia először hazugságnak hitte a néhai menyasszonyáról szóló történetet. A lány, könnyeivel küszködve, így védekezett:

Ez volt az első reakcióm, nem tudtam elhinni, mert ez kurva abszurd! És kurvára sajnállak, és ezerszer bocsánatot kértem már.

A dolog pikantériája, hogy Gergő állítólag Lindának is azt mondta annak idején, hogy a „pici lány” jut róla eszébe.

Kapcsolódó
A Kísértés: Gergő Lindának is azt mondta, hogy az elhunyt menyasszonyára emlékezteti őt
A férfi az egyik kísértőben meglátta a „pici lányt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik