Egy éve ilyenkor: bánatában ment világgá az ötéves Noel, mert nem volt elég pénze jégkására

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Sok gyereknél eljön az a pont, mikor kalandvágy vagy szomorúság miatt elkezdi tervezgetni, hogyan menjen világgá. Néhányan elég bátrak ahhoz, hogy ezt meg is valósítsák, és épp így tett tavaly nyáron Noel, aki egy nyári táborban döntött a hétmérföldes csizma felhúzása mellett – azonban útközben eltévedt, és kilométereket sétált egyedül az országút mellett. Szerencsére egy vízirendőr kiszúrta őt, és épségben visszajuttatta a táborba.

Kapcsolódó
Bánatában ment világgá a nyári táborból eltűnt ötéves Noel, mert nem volt elég pénze jégkására
Megszólalt a rendőr, aki megtalálta a főút mellett sétáló síró gyermeket.

Ugyanebben az időszakban Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szerettek volna kikapcsolódni, és a műsorvezető arról osztotta meg gondolatait, hogy szerinte senki sem látja szívesen az újságokban a privát nyaralásának a képeit.

Kapcsolódó

Maradva a celebek magánéleténél: Tóth Gabi „fricskázása” elég sokakat érdekelt, a leginkább viszont az, amikor az énekesnő testvére, Tóth Vera is kommentálta a történteket egy idézettel.

Kapcsolódó
Tóth Vera tömören reagált húga szakításának hírére
Egy idézettel kommentálta a történteket.

Veszteségek is értek minket a tavalyi évben, ezek közé tartozott, mikor Lang Györgyi 66 éves korában meghalt. A közéleti személyiség búcsúztatója után Kulka János interjút adott a Nők Lapjának, amelyben hosszan mesélt egykori barátjáról.

Kapcsolódó
Kulka János Lang Györgyiről: Ott ültem mellette, fogtam a kezét, simogattam az arcát, amikor elment
A színész azt mondta, „Györgyi búcsúztatása csodálatos volt”, és egyszer majd ő is ilyet szeretne magának.

A közéletben kevésbé ismert, de a celebvilágban egy nagy népszerűséget magáénak tudó galériatulajdonos halálhíre is sok olvasónkhoz eljutott, akiről egy névtelenséget kérő ismerőse úgy nyilatkozott, hogy „kifele egy csodát árult magáról, de belül valami nyomaszthatta”, miután megtalálták a férfi holttestét a Dunában.

Kapcsolódó
Blikk: G. Z., aki a Dunába ölte magát, milliárdos volt
A lap szerint a milliárdos galériatulajdonos tragédiája sokkolta a celebvilágot.
Címkék: egy éve ilyenkor