Belföld

Blikk: G. Z., aki a Dunába ölte magát, milliárdos volt

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
A lap szerint a milliárdos galériatulajdonos tragédiája sokkolta a celebvilágot.

A várnegyedben elegáns művészeti galériát üzemeltető, az éjszakai életben ismert vállalkozó holttestét találták meg néhány napja a Dunában – tudta meg a Blikkk, amely szerint a rendőrség a Margit hídról vízbe ugrott G. Z. holttestét találta meg a hónap elején a Kopaszi-gátnál .

A tragédia sokkolta a celebvilágot – írja a lap, amely magyar vállalkozást nem talált az öngyilkos millárdos nevén, G. Z. csak édesanyja már megszűnt betéti társaságában volt kültag, miközben egyik ismerőse szerint nagy lábon élt, ismerte az éjszakai életet, mindenki szerette.

Kifele egy csodát árult magáról, de belül valami nyomaszthatta

– mondta a lapnak egy névtelenséget kérő ismerőse.

Rácz Jenő sztárséf igazi nagypályásként, talpig úriemberként jellemezte az elhunytat, aki az összes luxusrendezvényen tiszteletvendég volt és sosem mutatta depressziónak még a jelét sem. Ezt erősítette meg a lapnak Somos Zoltán sztárügyvéd, illetve Szegedi Ferenc (Fecsó) is.

A Blikknek a férfi környezetéből többen azt mondták, Zoltánnak üzleti problémái lehettek, ám elképzelhetetlennek tarják, hogy önszántából ugrott a Dunába. A lap megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, büntetőeljárás nem indult.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik